KAPELSTRAAT 30 BUSSUM | TEL: +31 (0)35 – 691 52 84 | WIJ ZIJN GESLOTEN

AL 4 GENERATIES VAKMANSCHAP

Al vier generaties vakmanschap!

Als kunstwerk en inlijsting één vormen, kunt u spreken van een geslaagde combinatie. Inlijsten is niet alleen vakwerk, het is eigenlijk meer een kunst.

Deskundig advies

Het combineren van een passe-partout en lijst is een zaak waar veel zorg en aandacht aan moet worden besteed. Hoe mooi een kunstwerk ook is, een lijst maakt het werk echt af. Een verkeerde keuze kan het effect teniet doen. Wij helpen u bij het maken van uw keuze. Deskundig advies is bij ons vanzelfsprekend. Alle werkzaamheden worden in eigen atelier uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Onze mooi verbouwde winkel en onze twee ateliers zijn gevestigd in een van de leukste winkelstraten van Bussum; de Kapelstraat. 

Service en kwaliteit

Wij staan bekend om onze service, hoge kwaliteit en goede advies. Regelmatig hebben wij exposities van bekende kunstenaars in onze winkel en wij spelen ook graag in op actuele (kunst)acties. U kunt bij ons ook altijd terecht voor een leuk kunstzinnig cadeau of zelfs voor een wissellijst. Wij hopen u snel in onze winkel te zien.